skip to Main Content
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzonden boven €50
  • Achteraf betalen
  • Bloeigarantie
logo

Wij zijn Easybloompad.com B.V.

Easy Bloom Pad® is een gepatenteerd product op naam van Gardenvision International B.V. Easybloompad.com B.V. is opgericht door Gardenvision Group B.V. en Miint om de nieuwe manier van bloembollen planten op internet te verkopen.

Gardenvision is een internationaal georiënteerd bloembollenexportbedrijf. Gardenvision bestaat sinds 2001 en is gelegen in het hart van de bloembollen regio Duin- en Bollenstreek. Het team van Gardenvision heeft de focus op het inkopen, verpakken en distribueren van complete retailconcepten voor onder andere supermarkten, bouwmarkten, tuincentra en discounters. In het hele proces staat de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel. Wij werken met de volgende kernwaarden; kostenbeheersing, kwaliteit, klantgericht en innovatie.

Miint is een jong bedrijf dat zich in korte tijd heeft weten te specialiseren in de e-commerce. Hoog in het vaandel staat de klanttevredenheid en heeft Miint ondertussen een reputatie van hoge service en leveringsbetrouwbaarheid. Met een beoordeling score van 9+ bij het aangesloten keurmerk en Bol.com als waardering. Miint is opgericht door Michael van Drunick en heeft als persoon aan de eerste ontwikkelingen van de Easybloompad® meegeholpen.

Easy Bloom Pad® is een gepatenteerd product en zodoende een exclusief product van Gardenvision.

Back To Top