skip to Main Content
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzonden boven €50
  • Achteraf betalen
  • Bloeigarantie

Hoe fijn zou het zijn als het planten van bloembollen makkelijker zou zijn? Easy Bloom Pad®: het product geschikt voor iedereen die gemakkelijk, schoon en snel wil tuinieren. De groei is 100% gegarandeerd.

Het product is simpel; een biologisch afbreekbaar papieren pad gevuld met bloembollen. De Bloompad® is ontwikkeld met de nieuwe generatie tuiniers in gedachten. Bloompads® reduceren de planttijd tot slechts 30 seconden per pad. De bollen hebben in de pad de juiste plantafstand en hoeven daarom niet meer aangepast te worden. Na het graven van een gat in de grond of een pot, kan de pad hierin geplaatst worden. Bedek de pad met aarde, geef het nog wat water en de klus is geklaard!

easybloompad

Een bos bloemen, zonder een bol aan te raken

Een pad bevat zeven tot twintig bollen afhankelijk van de wensen van de klant, het type bol of het formaat. De Easy Bloom Pad® geeft een bos bloemen, welke uit slechts één verpakking groeit. Knip vervolgens de bloemen, zet ze in een vaas en geniet er in huis nog van!

easybloompad machine

Technologie

Een moderne machine is ontwikkeld om de bloompads® in te pakken. De machine is, net als het product, gepatenteerd. Deze machine maakt het mogelijk om de Bloompads® op de markt te brengen tegen een concurrerende prijs.

Gemakkelijk op te zetten display die past bij uw winkel

Alle Easy Bloom Pads® worden verkocht in collecties. Deze collecties kunnen gekocht worden in een assortiment welke het meest geschikt is voor uw locatie. Alle collecties worden geleverd in dozen die snel op te zetten zijn in een aantrekkelijk display. De Easy Bloom Pad® heeft een voor- en najaar assortiment. Het assortiment voor het najaar groeit in het voorjaar en het assortiment voor het voorjaar in de zomer en het najaar.

retailer display

Interesse?

Bekijk hier onze brochures voor meer informatie.
U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 0252-865846 of info@easybloompad.com.

Deze retailers gingen u al voor!

Real
Netto Zuid
Migros
Menards
Kaufland
Biedronka

Brochures

Vraag hier onze catalogus aan!

Back To Top