skip to Main Content
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzonden boven €50
  • Achteraf betalen
  • Bloeigarantie
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging. Indien u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren neemt u dan contact met ons op.
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Zodra u een bestelling heeft geplaatst, kunt u deze op verschillende manieren betalen. Vanwege uw privacy, bewaren wij uw betaalgegevens niet. Betaalmogelijkheden: Ideal Credit Card Mister Cash
Easybloompad.com B.V. verzendt naar alle EU landen. Als u meerdere producten bestelt, dan voegen wij deze samen tot één levering. U kunt uw bestelling binnen 5 werkdagen thuis verwachten. Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken dan nemen wij contact met u op. Voor de beste kwaliteit en resultaat dient u de bloembollen direct na ontvangst te planten. Lente bloembollen zijn te verzenden en planten in september tot december en bloeien in het voorjaar. Herfst bloembollen zijn te verzenden en planten in februari tot mei en bloeien in de zomer.
Wij gebruiken kwalitatieve bloembollen, waardoor bloei gegarandeerd word. Omdat bloembollen een natuurproduct zijn, kan het voorkomen dat deze toch niet uitkomen. Heeft u de plantinstructies juist uitgevoerd, maar de bloembol komt vervolgens niet uit dan kan een beroep op de garantie worden gedaan. Meld ons uw klacht, contactgegevens en ordernummer, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.
Het kan voorkomen dat het product niet is zoals u verwacht had of het product is met schade aangekomen. Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Nederlandse Wet Verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft u het recht (een deel van)  de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen in goede staat te retourneren. U kunt producten die compleet, schoon en niet gebruikt zijn retour sturen door bij ons een retourlabel aan te vragen. Het terugzenden van het pakket komt voor risico van de koper. Indien blijkt dat het pakket ondeugdelijk is dan dient de koper de gebreken binnen 14 werkdagen na ontvangst per e-mail te melden via tekst en foto voordat het pakket terug wordt gestuurd. Indien de klachten van de koper gegrond verklaar worden door Easybloompad.com B.V.  zal binnen 14 werkdagen een herlevering plaatsvinden. Indien er geen voorraad meer is van het betreffende product zal terugbetaling plaats vinden binnen 14 dagen na de gegrondverklaring. De schadevergoeding is in alle gevallen beperkt tot ten hoogte het factuurbedrag van de zending.
U kunt in uw account inloggen middels een emailadres en wachtwoord. Zodra u bent ingelogd kunt u uw gegevens inzien. Tevens kunt u uw gegevens wijzigen, bijvoorbeeld uw wachtwoord of adresgegevens.
Graag beantwoorden wij uw vragen over onze producten en diensten. Neem gerust contact met ons op.
Back To Top